Kanapki z sałatką Halibut to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, bułki z miodem, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Śródziemnomorskie Kanapki Z Halibutem, Śródziemnomorskie Kanapki Z Halibutem, oraz Kanapki z halibuta z pikantnym sosem tatarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ryby opłucz i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Posypać lekko solą i pieprzem i umieścić na 12-na 15-calowej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350, aż będzie nieprzezroczysty, ale nadal wilgotny w środku najgrubszej części (wycięty do testu), około 10 minut. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś rybę do miski. Schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę; w razie potrzeby przykryć, gdy zimno i schłodzić do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu