Kanapki Z Roladą Z Indyka I Pancetty

Kanapki z Roladą z indyka i pancetty mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 644 kalorie, 33g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bułki ciabatta, czosnek, pancetta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duszona Rolada z indyka z pancettą, szalotką i sosem borowikowym, Pancetta-Rukola-Kanapki Z Indykiem, oraz Rolada Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotka, czosnek i nasiona kopru włoskiego i gotować, aż szalotka jest lekko miękka, 2 protokół. Wymieszać z rozmarynem, tymiankiem, płatkami czerwonej papryki i 1/4 łyżeczki soli i gotować jeszcze 1 minutę.
Wyjąć z ognia i lekko ostudzić.
Połóż indyka, skórkę w dół, na desce do krojenia. Przykryć arkuszem folii i Funt lekko młotkiem do mięsa, aż będzie około 8 przez 12 cali i 1/4 cala grubości.
Zdjąć folię i doprawić 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Wytnij cztery 12-calowe kawałki sznurka kuchennego.
Rozłóż mieszankę czosnku równomiernie na indyku. Ułóż pancettę na wierzchu równą warstwą, a następnie posyp natką pietruszki. Zaczynając od długiego boku, zwiń pierś i delikatnie zwiąż sznurkiem.
Posmarować pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Nadziewaną pierś indyka wyłożyć na półce na patelni i wlać 1 szklankę wody do patelni. Piecz, aż skóra będzie złota, o 40 protokół. Zwiększ temperaturę piekarnika do 425 stopni F i piecz, aż skóra będzie chrupiąca, a termometr włożony w najgrubszą część indyka rejestruje 155 stopni F do 160 stopni F, o 10 więcej minut.
Pokrojone boki rolek skropić oliwą z oliwek. Kanapka provolone i indyka w rolkach i skropić mięso z wszelkich kapieli patelni.
Postaw kukurydzę prosto w dużej misce podczas krojenia ziaren, aby nie rozproszyły się po blacie.