Kanapki z pancettą i indykiem
Kanapki Pancettan i Indyk wymaga około 2 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 759 kalorii. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, mleko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Kanapki Z Roladą Z Indyka I Pancetty, Pancetta-Rukola-Kanapki Z Indykiem, oraz Wieprzowina, Borowiki, Klopsiki Pancetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużej misce wymieszaj bułkę tartą, natkę pietruszki, jajka, mleko, ser, suszone pomidory, sól i pieprz.
Dodać indyka i delikatnie wymieszać, aby połączyć, uważając, aby nie przepracować mięsa.
Na blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem ułóż pancettę, nakładając plastry na duży kształt prostokąta. Na środku prostokąta umieść mieszaninę indyka, kształtując się w bochenek. Używając pergaminu, owinąć pancetta się i wokół bochenka indyka na pokrycie całkowicie. Wycisnąć pergamin pokryte bochenek z rąk, aby zabezpieczyć pancetta i zestalić kształt bochenka. Gdy nadal pokryte pergaminem, piec Bochenek, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 45 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
W blenderze, połączyć rukolę i majonez i proces do gładkiej. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Aby zrobić kanapki, pokroić bułki i rozprowadzić z majonezem rukolowym. Pokrój pieczeń z indyka i umieść na bułkach, aby zrobić kanapki.