Glazurowane Angielskie Ciasto Toffi

Glazurowane Angielskie Ciasto Toffi
Glazurowane angielskie ciasto toffi może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 5G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 53 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, ubitej polewy, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Angielski Toffi, Angielski Toffi, oraz Angielski Toffi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. tłuszcz i mąka dwie 9-calowe okrągłe patelnie do pieczenia. Białka ubić w miseczce, aż staną się spienione; stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć pozostałe 1 szklanka cukru, mąka, kakao, soda oczyszczona i sól w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać olej, maślankę i żółtka; ubić na gładką masę. Delikatnie złóż białka na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Wlać do przygotowanych patelni.
5
Piec 25 do 30 minut lub aż ciasto sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść jedną warstwę ciasta na talerzu służącym; rozłóż bitą polewą na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Posypać połową bitów toffi. Top z drugiej warstwy. Łyżka czekolady glazury na wierzchu ciasta, umożliwiając glazury do kapania w dół boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Kawałki ToffiKawałki Toffi
GlazuraGlazura
8
Posypać pozostałym toffi. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ToffiToffi
1
Połącz 1/2 szklanki cukru i 1/4 szklanki kakao Hershey ' s Dutch przetwarzane w małym rondlu. Wymieszać 3 łyżki lekkiej śmietany i 5 łyżek masła lub margaryny. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Gotować 1 minutę. Schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Holenderski Przetworzony Proszek KakaowyHolenderski Przetworzony Proszek Kakaowy
Jasny KremJasny Krem
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn