Glazurowane angielskie ciasto toffi może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 5G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 53 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, ubitej polewy, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Angielski Toffi, Angielski Toffi, oraz Angielski Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. tłuszcz i mąka dwie 9-calowe okrągłe patelnie do pieczenia. Białka ubić w miseczce, aż staną się spienione; stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodać olej, maślankę i żółtka; ubić na gładką masę. Delikatnie złóż białka na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Białka Jaj
żółtko Jaja
Olej Do Smażenia
4
Wlać do przygotowanych patelni.
5
Piec 25 do 30 minut lub aż ciasto sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Umieść jedną warstwę ciasta na talerzu służącym; rozłóż bitą polewą na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Posypać połową bitów toffi. Top z drugiej warstwy. Łyżka czekolady glazury na wierzchu ciasta, umożliwiając glazury do kapania w dół boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa Czekoladowa
Kawałki Toffi
Glazura
8
Posypać pozostałym toffi. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Toffi
1
Połącz 1/2 szklanki cukru i 1/4 szklanki kakao Hershey ' s Dutch przetwarzane w małym rondlu. Wymieszać 3 łyżki lekkiej śmietany i 5 łyżek masła lub margaryny. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Gotować 1 minutę. Schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając.