Kanapki z ogoloną rzodkiewką z masłem ziołowym
Ten przepis służy 16. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, sok z cytryny, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kanapki z ogoloną rzodkiewką z masłem ziołowym, Rzodkiewka na 3 sposoby (: rzodkiewka, sałatka i masło ziołowe), oraz Kanapki z herbatą z rzodkiewki, pietruszki i cytryny.
Instrukcje
Wymieszać 1/2 szklanki (1 patyczek) masła w temperaturze pokojowej, 5 puree odsączonych anchovillets, 1 starty mały ząbek czosnku, 3 łyżki stołowekażdy drobno posiekany świeży szczypiorek iświeży estragon,2 łyżki świeżego soku z cytryny i 1 łyżeczkę drobno startej skórki z cytryny w małej misce. Doprawić grubą solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Rozłóż masło ziołowe na jednej stronie każdego z 32 plastrów bagietki ukośnie pokrojonej o grubości 1/8". Wrzucić 12 bardzo cienko pokrojonych rzodkiewekz solą i pieprzem w średniej misce. Połowa kromek chleba z 16 zielonymi liśćmi rzodkiewki i plastrami rzodkiewki. Wierzch z resztkami chleba, masło do dołu.