Kanapki Z Indykiem Na Ciepło

Kanapki Z Indykiem Na Ciepło
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Diner stylu gorące kanapki z indykiem spróbować. Na 9,33 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1348 kalorii, 101g białka, oraz 73g tłuszczu każdy. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz zioła, zioła, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hot Turkey Sandwich-Diner Style, Naleśniki W Stylu Diner, oraz Diner-Style Patty Melt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Ułóż stojak z drutu na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Masło połączyć z ziołami. Rozluźnij skórę na piersi indyka i umieść masło między skórą a mięsem piersi, równomiernie wypracowując krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Umieść liść laurowy między skórą a mięsem. Spryskać skórę oliwą z oliwek, obficie posypać solą i pieprzem. Piec do temperatury wewnętrznej 165 stopni, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Wyjąć i przykryć luźno folią, aby schłodzić z powrotem do temperatury pokojowej, rezerwując kapiele na sos. Następnie przykryj i przechowuj posiłek, a także posiłek na inną noc, taki jak zapiekanka z indyka Enchilada Club.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1
Stopić 6 łyżek masła w dużej patelni na średnim ogniu. Posmarować naczynie zapiekanki 1 łyżką pozostałego masła, a resztę odłożyć na wierzch farszu, gdy tylko znajdzie się w naczyniu zapiekankowym. Do roztopionego masła dodać zioła, seler, jabłka, cebulę, liść laurowy i trochę soli i pieprzu. Gotować do miękkości, 15 do 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać kostki farszu i zwilżyć wywarem, aż będzie wilgotny, ale nie mokry. Wypełnij naczynie zapiekanki i dot top z masłem. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
1
Roztopić masło na dużej patelni i doprawić obficie czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Ubić mąkę na złoty kolor. Następnie trzepaczka w bulionie i Worcestershire i gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać wszelkie kapieli patelni z pieczonych piersi indyka. Gdy sos lekko pokryje tył łyżki, dodaj chochlę do żółtka, ubijając widelcem. Następnie dodać żółtko z powrotem do sosu, aby połysk go, wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj musztardę, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
5
Dodać sól do smaku. Fajne i sklepowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść stojak na środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Doprowadzić farsz do temperatury pokojowej, a następnie piec, aż chrupiące na górze i gorące przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Podgrzej sos na średnim ogniu, częściowo przykryty i od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
5
Podczas gdy farsz jest w piekarniku i sos jest podgrzewanie, podgrzać dodatkowe filiżanki kilka zwykły czas w patelni wysokiej jednostronnej. Cienko pokroić 1 pierś z indyka, usuwając liść laurowy, gdy dojdziesz do niego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Do każdej kanapki bardzo lekko tostujemy kromkę chleba i układamy na talerzu obiadowym. Chleb udekorować gałką farszu (ja używam gałki lodów). Ułóż kilka plastrów indyka w bulionie, aby się rozgrzał. Ułóż plastry indyka na kopcu farszu. Obficie polać sosem na wierzchu kanapki i udekorować posiekaną natką pietruszki. Zachowaj resztki sosu na inny posiłek, taki jak zapiekanka z indyka Enchilada w późniejszym tygodniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
ChochlaChochla

Składniki

2smallsjabłka posiekanejabłka posiekane1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)2kilogramypiersi indyka bez kości)piersi indyka bez kości)1stickmasło zmiękczonemasło zmiękczone4(zima)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento8(zima)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento3sklasyfikowany trener motywacyjny 200-prądowyseler z listkami, posiekanyseler z listkami, posiekany7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 t pieprzu białego w proszku1 t pieprzu białego w proszku7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiindyk lub kurczakindyk lub kurczak6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i gruby czarny pieprzSól koszerna i gruby czarny pieprz1okrągła łyżka musztardy Dijon, opcjonalnieokrągła łyżka musztardy Dijon, opcjonalnie1odmiany grzybówodmiany grzybów3(zima)mąkamąka2largesświeże liście lauroweświeże liście laurowe596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekane świeże zioła, takie jak tymianek, szałwia i pietruszkadrobno posiekane świeże zioła, takie jak tymianek, szałwia i pietruszka596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże zioła, takie jak tymianek, szałwia i pietruszka, drobno posiekaneświeże zioła, takie jak tymianek, szałwia i pietruszka, drobno posiekane6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPosiekana świeża natka pietruszki, dekorujemyPosiekana świeża natka pietruszki, dekorujemy6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyGruby czarny pieprzGruby czarny pieprz6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiKilka bulionów, do odgrzania pokrojonego indykaKilka bulionów, do odgrzania pokrojonego indyka1Średnia żółta cebula, posiekanakostki farszu, np. Pepperidge Farmskostki farszu, np. Pepperidge Farms6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKrojony dobrej jakości biały lub pszenny chlebKrojony dobrej jakości biały lub pszenny chleb596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiO sosie WorcestershireO sosie Worcestershire2do średniej żółtej cebuli, posiekanejdo średniej żółtej cebuli, posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn