Kanapki z grzybami Portabello z rukolą i balsamicznym Aioli

Kanapki z grzybami Portabello z rukolą i balsamicznym Aioli
Kanapki z grzybami Portabello z rukolą i balsamicznym Aioli to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 528 kalorii. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka czosnku, czosnku, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Grillowane kanapki z grzybami Portobello z rukolą i białą fasolą, Pieczone Portabello Grzyby Fajitas, oraz Oliwa Jajko Sadzone Z Portabello Pieczarki Domowe Frytki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połączyć składniki aioli. Przechowywać w lodówce, aż gotowy do złożenia kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W małej misce ubić składniki marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Na dużej patelni do pieczenia umieścić pokrywy grzybowe, boki skrzelowe w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Pieczarki obficie posmarować marynatą i obrócić. Łyżka resztę marynaty na stronie skrzelowej. Pozostaw grzyby do marynowania w temperaturze pokojowej przez 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
5
Przygotować grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć grzyby z patelni i zarezerwować marynatę. Pieczarki lekko doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wyczyść ruszt do gotowania. Grillować grzyby, boki skrzelowe w dół, na bezpośrednim średnim ogniu, z pokrywą zamkniętą tak bardzo, jak to możliwe, aż zaczną mięknąć, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Z patelni posmarować boki grzybków pozostałą marynatą. Obróć grzyby i grilluj je, aż będą miękkie po przekłuciu nożem, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Grill rolki, ściąć boki w dół, na bezpośrednim średnim ogniu, aż lekko tosty, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Spread aioli na tosty bułki i top każdy z niektórych rukoli i grzyba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
AioliAioli
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
11
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn