Kanapki z grillowaną wołowiną i Provolone

Kanapki z grillowaną wołowiną i Provolone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj kanapek z grillowaną wołowiną i Provolone. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieczoną paprykę, wiedeński chleb, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki z pieczonej wołowiny z roztopionym Provolone, Grillowane Kanapki Provolone, Jajko I Pancetta, oraz Grillowane kanapki Provolone, jajko i Pancetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać zamknięty grill kontaktowy 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Po jednej stronie każdej kromki chleba posmarować pesto. Na 2 kromkach chleba, warstwę wołowiny, pieczonej papryki i sera; wierzch z pozostałymi kromkami chleba, pesto z boku na dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
WołowinaWołowina
3
Szczotka poza kanapki z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Gdy grill jest podgrzewany, umieścić kanapki na dolnej powierzchni grilla. Zamknij grill; gotować 3 do 5 minut lub aż chleb jest tosty i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn