Kanapki z grillowaną szynką, brzoskwinią i cheddarem

Grillowana szynka, brzoskwinia i kanapki Cheddar może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka dżemu morelowego, musztarda dijon, cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane kanapki z indykiem, jabłkiem i cheddarem, Grillowane kanapki z indykiem, cheddarem i jabłkami, oraz Kanapki Z Grillowanym Jabłkiem, Cheddarem I Bekonem.
Instrukcje
Rozgrzej prasę do kanapek zgodnie z instrukcją producenta.
Rozprowadzić musztardę i dżem na dolnej połowie każdego kawałka bagietki. Ułóż plastry brzoskwini na wierzchu.
Połóż plastry szynki na brzoskwiniach. Top z serem, następnie pozostałe połówki bagietki.
Umieścić kanapki w prasie i gotować, aż brązowy i chrupiące, 4 do 7 protokół.