Kanapki z grillowaną szynką, brzoskwinią i cheddarem

Kanapki z grillowaną szynką, brzoskwinią i cheddarem
Grillowana szynka, brzoskwinia i kanapki Cheddar może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka dżemu morelowego, musztarda dijon, cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane kanapki z indykiem, jabłkiem i cheddarem, Grillowane kanapki z indykiem, cheddarem i jabłkami, oraz Kanapki Z Grillowanym Jabłkiem, Cheddarem I Bekonem.

Instrukcje

1
Rozgrzej prasę do kanapek zgodnie z instrukcją producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
2
Rozprowadzić musztardę i dżem na dolnej połowie każdego kawałka bagietki. Ułóż plastry brzoskwini na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
MusztardaMusztarda
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
BrzoskwiniaBrzoskwinia
DżemDżem
3
Połóż plastry szynki na brzoskwiniach. Top z serem, następnie pozostałe połówki bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry SzynkiPlastry Szynki
BagietkaBagietka
BrzoskwiniaBrzoskwinia
SerSer
4
Umieścić kanapki w prasie i gotować, aż brązowy i chrupiące, 4 do 7 protokół.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn