Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną dymką z szałwią Aioli i Tapenadą z suszonych pomidorów

Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną dymką z szałwią Aioli i Tapenadą z suszonych pomidorów mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $3.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 810 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz tymianek, sok z cytryny, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną zieloną cebulką, Grillowana polędwica wołowa z grillowaną dymką, oraz Grillowany Tandoori - jogurt marynowany baranek z grillowaną cebulą i zieloną fasolką.
Instrukcje
Używając ostrego noża, wytnij 1/2-calowe szczeliny na całej jagnięcinie. Włóż plasterki czosnku do szczelin.
Jagnięcinę posmarować 1/4 szklanki oliwy z oliwek i posypać ziołami.
Umieścić w naczyniu do pieczenia, przykryć i niech marynować w lodówce na noc.
Posmaruj zieloną cebulę pozostałym olejem i dopraw solą i pieprzem do smaku. Grill przez 2 do 3 minut z każdej strony, aż prawie gotowane przez.
Jagnięcinę wyjąć z marynaty i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grilluj jagnięcinę, aż najgrubsza część zarejestruje 135 stopni F. dla średnio rzadkich, okazjonalnie obracających się, około 30 minut.
Przenieść na talerz i namiot z folią.
Pieczywo posmarować odrobiną oliwy z oliwek i grillować, pokroić na bok, aż lekko zbrązowieje, około 1 minuty.
Jagnięcinę pokroić ukośnie na cienkie plasterki.
Podaje z zieloną cebulką, aioli i tapenadą.
Sage Aioli: czosnek puree, olej i szałwia w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Dodać majonez i sok z cytryny i proces do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i proces do gładkiej. Doprawić solą i pieprzem do smaku.