Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną dymką z szałwią Aioli i Tapenadą z suszonych pomidorów

Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną dymką z szałwią Aioli i Tapenadą z suszonych pomidorów
Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną dymką z szałwią Aioli i Tapenadą z suszonych pomidorów mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $3.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 810 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz tymianek, sok z cytryny, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną zieloną cebulką, Grillowana polędwica wołowa z grillowaną dymką, oraz Grillowany Tandoori - jogurt marynowany baranek z grillowaną cebulą i zieloną fasolką.

Instrukcje

1
Używając ostrego noża, wytnij 1/2-calowe szczeliny na całej jagnięcinie. Włóż plasterki czosnku do szczelin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Jagnięcinę posmarować 1/4 szklanki oliwy z oliwek i posypać ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3
Umieścić w naczyniu do pieczenia, przykryć i niech marynować w lodówce na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Posmaruj zieloną cebulę pozostałym olejem i dopraw solą i pieprzem do smaku. Grill przez 2 do 3 minut z każdej strony, aż prawie gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć na talerz.
7
Jagnięcinę wyjąć z marynaty i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grilluj jagnięcinę, aż najgrubsza część zarejestruje 135 stopni F. dla średnio rzadkich, okazjonalnie obracających się, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Przenieść na talerz i namiot z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Odstawić na 10 minut.
10
Pieczywo posmarować odrobiną oliwy z oliwek i grillować, pokroić na bok, aż lekko zbrązowieje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Cebulę posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
12
Jagnięcinę pokroić ukośnie na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
13
Podaje z zieloną cebulką, aioli i tapenadą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
AioliAioli
14
Sage Aioli: czosnek puree, olej i szałwia w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
AioliAioli
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
15
Dodać majonez i sok z cytryny i proces do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i proces do gładkiej. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn