Kanapki Z Grillowanym Serem Spaghetti Squash
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek z grillowanym serem Spaghetti Squash. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1014 kalorii, 35g białka, oraz 75 g tłuszczu każdy. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 89 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, ostry ser cheddar, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kanapki Z Grillowanym Serem Spaghetti, Grillowane Ribeye ze Spaghetti Squash Saute, oraz Spaghetti Squash Mac and Cheese.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°. Ułóż squash, pokrój boki w górę, na blasze do pieczenia.
Posmarować masłem, następnie posypać brązowym cukrem. Cukier utrzeć w kabaczku i doprawić solą i pieprzem. Pieczeń squash do przetargu widelca, o 1 godzinę.
Przenieść do regału chłodzącego i schłodzić przez około 10 minut. Używając widelca, zeskrobać miąższ squasha i przenieść do średniej miski. Rezerwa.
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać szalotki i szałwii i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół. Mieszamy do spaghetti squasha i doprawiamy solą i pieprzem. Wytrzyj patelnię.
Jedną stronę każdej rolki wymieszać z około 1/2 szklanki squasha, następnie posypać 1/2 szklanki sera. Na każdą kanapkę nałożyć Pozostałe rolki, następnie posmarować rolki ze wszystkich stron pozostałymi 2 łyżkami oleju.
Gotować kanapki w teraz pustej patelni na średnim ogniu, aż ser topi się i chleb jest chrupiący i złoty, o 5 minut na stronie. Pozostawić kanapki na odpoczynek 3 minuty, następnie pokroić na pół i podawać.