Kanapki Z Grillowanym Serem

Kanapki Z Grillowanym Serem
Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, oliwę z oliwek, jędrne dojrzałe pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Crockpot Pulled Pork + Beer Cheese Kanapki Z Grillowanym Serem, Grillowane kanapki z serem i makaronem, oraz Najlepsze W Historii Kanapki Z Grillowanym Serem.

Instrukcje

1
Do każdej kanapki na wierzchu kromka chleba z cienką warstwą sera, dwa plastry pomidora, kilka pierścieni cebuli i więcej sera. Na wierzch drugą kromkę chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2
Posmaruj lekko obie strony kanapki oliwą z oliwek, a następnie popchnij dwie lub trzy wykałaczki przez całą kanapkę, aby je zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Połóż kanapki na średnim ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 4 do 5 sekund); zamknij pokrywę. Gotuj, obracając, aby zapobiec przypaleniu chleba (Usuń wykałaczki podczas obracania, jeśli złapią się na grillu), aż kanapki będą dobrze rumiane z obu stron, z pewnymi ciemniejszymi śladami grilla w miejscach, a ser topi się, w sumie 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
4
Podawać na gorąco, a ser jeszcze się topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia4
Magazyn