Kanapki z gorącą wołowiną PDQ

Kanapki z gorącą wołowiną PDQ to przepis bezglutenowy i bezmleczny, składający się z 12 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 30 g białka , 19 g tłuszczu i łącznie 310 kalorii . Za 1,69 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup pieczeń z karkówki wołowej, wodę, proszek czosnkowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 79 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 50 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 69% . Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Gorące kanapki z pieczoną wołowiną , Tandetne kanapki z gorącą wołowiną i Kanapki z gorącą pieczoną wołowiną .
Instrukcje
Rozgrzej olej roślinny w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Na patelnię włóż pieczeń, obsmaż ze wszystkich stron.
Zmniejsz ogień do średniego i wlej sos chili, wodę i ocet. Doprawić chili w proszku, solą, pieprzem, czosnkiem w proszku i białym cukrem. Gotuj na średnim ogniu przez 3 godziny lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Wyjmij wołowinę i wstaw do lodówki na noc. Zarezerwuj sos i wstaw do lodówki.
Wołowinę pokrój lub rozdrobnij na kawałki i umieść w dużym garnku na kuchence wraz z sosem.
Podgrzej i podawaj samodzielnie lub z ulubionymi bułeczkami kanapkowymi.