Kanapki dla dorosłych Bolonia
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 398 kalorii, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, Bolonię, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Grown Up Ham and Cheese finger Sandwiches, Kanapki Z Grillowanym Serem Dla Dorosłych, oraz Wędzona Bolonia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz majonez i paprykę chipotle w misce i zmiksuj na gładką masę. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Do Bolonii: na dużej patelni na średnim ogniu dodaj olej.
Do gorącego oleju dodać kawałki Bolonii.
Saute podczas podrzucania do brązowego ze wszystkich stron, o 8 protokół.
Dodać cebulę i doprawić lekko solą i kilkoma mielonymi pieprzem. Kontynuuj wrzucić podczas gotowania, aż cebula będzie miękka, o 5 minut więcej. Wymieszać musztardę i miód do obtarcia, a następnie dodać wino. Dusić podczas podrzucania, aż wino bąbelki i pianki i jest zredukowana do tylko trochę sosu na patelni.
Aby złożyć kanapki, posmaruj chipotle majonezem na każdej kromce chleba tostowego i wierzch równo z Bolonią. Aby służyć jako mniejszy kęs, pokroić tosty na 1/4 i kontynuować do góry zgodnie z zaleceniami.