Kanapka z grillowaną mozzarellą i oliwką u Nan
Ten przepis służy 15 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz masło, łagodny zakwas, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Grillowana kanapka z mozzarellą z Tapenadą Sardelowo-oliwkową, Ser grillowany z oliwą i mozzarellą, oraz Grillowany bakłażan, brokuł Rabe i Mozzarella Sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj tapenade ze skórką pomarańczową i płatkami chile w małej misce.
Warstw mozzarella z tapenade na 2 kromki chleba. Top z pozostałych plastrów.
Masło na zewnątrz każdej kanapki.
Podgrzej dużą dobrze przyprawioną patelnię żeliwną lub dużą, ciężką patelnię nonstick na średnim ogniu przez minutę.
Miejsce kanapki na patelni i gotować, aż złoto-brązowy Pod, 5 do 7 protokół. Flip i gotować drugą stronę, aż będzie tak smaczne. Niski i wolny jest kluczem. Ser pewnie wycieka, ale to nic. To daje kanapki ładne chrupiące frędzle.