Kanapka Pioneer ' S Scone and Lamb Sandwich
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj bułeczki i kanapki z jagnięciną Pioneera. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Mieszanka oleju, czosnek, rozmaryn mielony, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Lemon Pepper Bacon Chicken Sandwich-Pioneer Woman, Kanapka Z Jagnięciną, oraz Pieczona kanapka z jagnięciną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Za pomocą noża wykonaj małe szczeliny, o głębokości około 1 cala, w tłustej stronie pieczenia. W każdej szczelinie 1/2 ząbka czosnku. Natrzeć rozmaryn, sól i pieprz na pieczeń.
Umieść pieczeń na łóżku mirepoix lub w stojaku do pieczenia. Gotować przez 30 minut. Obniżyć ciepło do 250 stopni F. kontynuuj gotowanie, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 150 stopni F, o kolejne 1 1/2 do 2 godzin.
Wyjmij z ognia i pozostaw na 15 minut przed krojeniem.
Podawać jako otwartą twarz kanapkę z 2 do 3 plastry pieczonej nogi jagnięciny z musztardą Dijon.
W nocy przed, połączyć kwaśny starter ciasta, 2 1/2 szklanki mąki i ciepłej wody w dużej, niemetalicznej misce. Użyj wystarczająco dużej miski, aby ciasto fermentowało i rosło. Ta mieszanka będzie gruba i grudkowata, ale rozrzedzi się w nocy. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce. Następnego ranka wyjąć i przechowywać w lodówce 1 filiżankę tego ciasta jako starter do następnej partii.
Dodaj jajka, olej, cukier, sodę oczyszczoną i sól.
Niech to ciasto siedzieć co najmniej 3 godziny.
Rozwałkować ciasto na dobrze posmarowanej mąką powierzchni do grubości około 1/2 cala.
Pokroić w kwadraty od 4 do 5 cali. Ostrożnie Głębokie bułeczki aż do złotego koloru po obu stronach.
Wymieszać mleko i mąkę i odstawić 48 godzin lub aż zacznie fermentować. Trzymaj starter w naczyniu ceramicznym lub szklanym pojemniku w lodówce. Nigdy nie używaj metalowego pojemnika ani nie zostawiaj metalowej łyżki w przystawce. Jeśli rozrusznik nie będzie używany raz w tygodniu, zamrozić rozrusznik, aby nie był zbyt aktywny.