Kanapka Carne Asada

Kanapka Carne Asada
Kanapka Carne Asada może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1568 kalorii, 77g białka, oraz 116g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 7,12 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz czosnek, kolendra, krem, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie Południowoamerykańskie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Spróbuj Carne Asada, Carne Asada, oraz Carne Asada dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć majonez, śmietana, 1/2 szklanki kolendry, zielona cebula, 1 1/2 łyżka mielonej papryki chipotle, 1 łyżka soku z limonki, czosnek bazylia spread, 1 łyżeczka kminku, sól, i czarny pieprz w misce. Mieszać aż do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce chipotle majonez przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
BazyliaBazylia
KminekKminek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz wołowinę tri-tip, Anaheim chile papryka, cebula, czerwona papryka, zielona papryka, sok z 1 limonki, oliwa z oliwek, czosnek, płatki czerwonej papryki, 1 łyżeczka kminku, 1 łyżeczka mielonej papryki chipotle, wędzona papryka i Meksykańskie oregano w dużej misce; doprawić solą i czarnym pieprzem i wrzucić do połączenia. Przykryć i schłodzić mieszaninę wołowiny przez co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Meksykańskie OreganoMeksykańskie Oregano
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Papryka WędzonaPapryka Wędzona
Anaheim PepperAnaheim Pepper
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
KminekKminek
SokSok
CebulaCebula
WołowinaWołowina
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzać duży garnek lub holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodaj mieszaninę wołowiny i gotować, stale mieszając, aż cebula zmięknie i stanie się złoty i brązy wołowe, 15 do 20 minut. Wymieszać w 1 szklance posiekanej kolendry i papryki jalapeno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
KolendraKolendra
CebulaCebula
WołowinaWołowina
6
Każdą bułkę hoagie posmarować 2 łyżkami majonezu chipotle. Łyżka mieszanki wołowiny w bułki i góry każdej kanapki z 2 uncji sera Asiago.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser AsiagoSer Asiago
Hoagie BunHoagie Bun
MajonezMajonez
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
WołowinaWołowina
RolkaRolka
7
Kanapki ułożyć na blasze do pieczenia i piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser się roztopi, a chleb upieczony i ciepły, około 5 minut. Podzielić świeże awokado, pomidorki cherry, i 1/2 szklanki kolendry na 4 kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor WiśniowyPomidor Wiśniowy
KolendraKolendra
AwokadoAwokado
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik

Składniki

2Papryka Anaheim chile, pokrojona w kostkęPapryka Anaheim chile, pokrojona w kostkę227Orzechy dowolne (posiekane)ser Asiago w plastrach, podzielonyser Asiago w plastrach, podzielony1awokado, pokrojone-podzieloneawokado, pokrojone-podzielone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)czosnek bazylia spread (patrz przypis do przepisu link)czosnek bazylia spread (patrz przypis do przepisu link)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipomidory koktajlowe, podzielone na połowępomidory koktajlowe, podzielone na połowę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża kolendra, podzielonaposiekana świeża kolendra, podzielona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1zielona papryka, pokrojona w kostkęzielona papryka, pokrojona w kostkę596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizielona cebula pokrojona w kostkęzielona cebula pokrojona w kostkę11 funt cukinii,mielony chipotle chile proszekmielony chipotle chile proszek11 funt cukinii,kminek mielonykminek mielony2papryka jalapeno w plasterkach (opcjonalnie)papryka jalapeno w plasterkach (opcjonalnie)1limonka, soczystalimonka, soczysta1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 truskawka bez łuski1 truskawka bez łuski3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1cebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę11 funt cukinii,Meksykańskie oreganoMeksykańskie oregano1czerwona papryka, pokrojona w kostkęczerwona papryka, pokrojona w kostkę11 funt cukinii,oliwa z oliwek plus 3 do 4 łyżek stołowycholiwa z oliwek plus 3 do 4 łyżek stołowych4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól i świeżo zmielony czarny pieprzsól i świeżo zmielony czarny pieprz11 funt cukinii,1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe4Bułki hoagie w stylu włoskim, podzielone wzdłużBułki hoagie w stylu włoskim, podzielone wzdłuż907Orzechy dowolne (posiekane)stek wołowy tri-tip, cienko pokrojonystek wołowy tri-tip, cienko pokrojony
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn