Kanadyjski Pudding Ryżowy Klonowy

Kanadyjski Pudding Ryżowy Klonowy
Kanadyjski pudding ryżowy klon może być tylko deser szukasz. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 266 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Mieszanka wody, mielonego cynamonu, ryżu krótkoziarnistego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 25%. Podobne przepisy to Pudding Ryżowy Klonowy Pecan, Pudding Ryżowy Maple Brown, oraz Pumpkin Maple Rice Pudding for One.

Instrukcje

1
Połącz ryż i wodę w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, i niech gotować na małym ogniu przez 20 minut, lub aż cała woda została wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wymieszać w 1 3/4 szklanki mleka, cukier i klon smak, doprowadzić do wrzenia, i niech gotować na średnim ogniu, aż gęsty i kremowy, o 15 protokół. Wymieszaj pozostałe mleko, gałkę muszkatołową, cynamon, goździki i masło. Gotować mieszając na małym ogniu przez kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smak KlonowySmak Klonowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Wlać do naczynia żaroodpornego lub misek do serwowania i odstawić na 5 minut przed podaniem. Można to również podawać na zimno.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Magazyn