Kanadyjski Pudding Ryżowy Klonowy

Kanadyjski Pudding Ryżowy Klonowy
Kanadyjski pudding ryżowy klon może być tylko deser szukasz. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 266 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Mieszanka wody, mielonego cynamonu, ryżu krótkoziarnistego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 25%. Podobne przepisy to Pudding Ryżowy Klonowy Pecan, Pudding Ryżowy Maple Brown, oraz Pumpkin Maple Rice Pudding for One.

Instrukcje

1
Połącz ryż i wodę w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, i niech gotować na małym ogniu przez 20 minut, lub aż cała woda została wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Wymieszać w 1 3/4 szklanki mleka, cukier i klon smak, doprowadzić do wrzenia, i niech gotować na średnim ogniu, aż gęsty i kremowy, o 15 protokół. Wymieszaj pozostałe mleko, gałkę muszkatołową, cynamon, goździki i masło. Gotować mieszając na małym ogniu przez kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smak KlonowySmak Klonowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
3
Wlać do naczynia żaroodpornego lub misek do serwowania i odstawić na 5 minut przed podaniem. Można to również podawać na zimno.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Magazyn