Kalifornijska Sałatka Z Kurczakiem
California Chicken Salad to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.74 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz bekon z indyka, cebulę, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kalifornijska Sałatka Z Kurczakiem, California Chicken BLT Salad, oraz California Pizza Kuchnie Bbq Kurczak Sałatka.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki dressingu w blenderze.
Kurczaka posypać czosnkiem i proszkiem chili, solą i pieprzem. Płaszcz dużą patelnię sprayem do gotowania.
Patelnia ciepła na dużym ogniu i dodać olej. Gdy olej jest gorący, dodaj kurczaka. Zmniejsz ogień do średniej wysokości i gotuj przez 6 minut na stronę, obracając się w połowie. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj. Gotować, aż kurczak nie jest już różowy wewnątrz, 2 do 3 protokół. Kurczak schłodzić i pokroić cienko. Ugotować kukurydzę w średnim rondlu 5 minut; ostudzić, a następnie pokroić ziarna z kolby; umieścić w misce. Szparagi parujemy w 1 calu wrzącej wody 3 minuty; odcedzić i schłodzić 1 minutę.
Dodaj do miski wraz z pozostałymi warzywami.
Rozgrzać suchą patelnię na średnim ogniu.
Dodać orzeszki piniowe. Gotować, często mieszając, aż tosty, o 6 protokół.
Sałatkę ułożyć na półmisku; na wierzch polać kurczakiem, bekonem, orzeszkami piniowymi i dressingiem.