Kalamata Oliwka, Pomidor i Roztopiony Ser

Kalamata Oliwka, Pomidor i Roztopiony Ser
Roztapianie oliwek, pomidorów i sera Kalamatan trwa około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 18 g białka i 13 g tłuszczu. Za 1,64 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. 25 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i kup oliwki kalamatan, cebulę, makaron rotini i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 88%. Ten wynik jest znakomity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak sałatka z suszonych pomidorów i oliwek kalamatan, sałatka z arbuza, pomidorów i oliwek kalamatan oraz makaron kalamatan z oliwkami, pomidorami i kaparami (20 minut).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W dużym garnku zagotuj lekko osoloną wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj makaron, gotuj przez 8 do 10 minut, aż będzie al dente i odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3
Rozgrzej olej na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podsmaż cebulę, jalapeno i zieloną paprykę, aż cebula będzie miękka i przezroczysta. Wymieszaj pomidory, wino i oliwki kalamata. Gotować 15 minut. Wymieszaj makaron z sosem, aż będzie równomiernie pokryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Oliwki KalamataOliwki Kalamata
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Wlać do naczynia do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Posypać serem feta i serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
7
Piec 5 minut w nagrzanym piekarniku. Ustaw piekarnik na tryb brojlerów. Piecz przez 5 minut lub do momentu, aż polewa będzie złotobrązowa i musująca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn