Kalafior Supreme

Kalafior Supreme
Kalafior Supreme to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, masło, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kalafior Supreme, Kalafior Supreme, oraz Brokuł I Kalafior Supreme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać jeden cal wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać różyczki kalafiora i gotować pod przykryciem przez 7 do 9 protokół, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Omega 3 Lub Mleko W PuszceMleko Omega 3 Lub Mleko W Puszce
3
Odcedzić i odstawić.
4
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Pieczarki Saute, cebula, i migdały. Wymieszać z bulionem z kurczaka. Rozpuścić skrobię kukurydzianą w wodzie i stopniowo mieszać do mieszaniny grzybów. Gotować do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z KurczakaBulion Z Kurczaka
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Wlać mieszankę grzybową na gorący kalafior i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn