Kalafior Supreme

Kalafior Supreme
Kalafior Supreme to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, masło, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kalafior Supreme, Kalafior Supreme, oraz Brokuł I Kalafior Supreme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać jeden cal wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać różyczki kalafiora i gotować pod przykryciem przez 7 do 9 protokół, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
3
Odcedzić i odstawić.
4
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Pieczarki Saute, cebula, i migdały. Wymieszać z bulionem z kurczaka. Rozpuścić skrobię kukurydzianą w wodzie i stopniowo mieszać do mieszaniny grzybów. Gotować do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z KurczakaBulion Z Kurczaka
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
6
Wlać mieszankę grzybową na gorący kalafior i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn