Kalafior Slaw
Kalafior Slaw jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 147 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz złote rodzynki, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Podobne przepisy to Radicchio Slaw Z Zieloną Fasolką I Kalafiorem, Kalafior Falafel wraps z pikantnym slaw, oraz Chrupiące Tacos z kalafiora z kremem Slaw & Avocado.
Instrukcje
Umieść orzeszki piniowe w małym sitku o drobnej siatce i spłucz pod zimną wodą. Wymieszać z 1 łyżeczką soli.
Przenieść nakrętki do małej brązowej papierowej torby, złożyć na torbie i kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 1/2 minuty.
Wyjmij torbę z kuchenki mikrofalowej i odstaw do ostygnięcia.
Sok z limonki i pozostałą 1 łyżeczkę soli ubić razem w dużej misce. Powoli skropić oliwę podczas ubijania. Odstawić.
Używając największego dysku rozdrabniającego robota kuchennego, karmić różyczki przez rurkę, aż wszystkie różyczki zostaną rozdrobnione.
Dodać pietruszkę, miętę, pomidory, rodzynki, i czarny pieprz i wrzucić do połączenia.
Dodać orzeszki piniowe i wrzucić do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę i do nocy przed podaniem. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, do 2 dni.