Kalafior marynowany z kminkiem i pieczoną papryką
Kminek marynowany kalafior i pieczona papryka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, mielony kminek, papryka piquillo, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczone szaszłyki z kalafiora ze słodką papryką i kminkiem, Sałatka Kalafiorowo-marchewkowa marynowana z kminkiem, oraz Pieczony kalafior z kurkumą i kminkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody gotuj kalafior, aż będzie chrupiący, 4 do 5 minut.
Kalafior odcedzić i schłodzić pod bieżącą wodą.
Ponownie odcedzić i osuszyć na ręcznikach papierowych.
W misce, połączyć szalotki, ocet i kminek.
Ubić olej i doprawić solą i pieprzem.
Dodać kalafior i paprykę i wrzucić.
Przenieść do płytkiego naczynia i niech marynować w temperaturze pokojowej przez co najmniej 2 godziny, obracając warzywa w marynacie. Doprawić solą i pieprzem i podawać.