Kalafior Marynowany Curry

Kalafior Marynowany Curry
Przepis Curry marynowany kalafior jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać floret kalafior, curry, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kalafior Marynowany, Kalafior marynowany z czosnkiem itp., oraz Marynowana Sałatka Z Kalafiora dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
#48 Wine Spectator Top 100 2018Uroczy nos, aromaty żółtych jabłek, delikatny owocowy charakter, lekko lepka, żywa i ładnie zintegrowana kwasowość, idzie dobrze, pikantne i pikantne odcienie mineralne w wykończeniu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia36
Magazyn