Kalafior Buffalo

Kalafior Buffalo
Kalafior Buffalo jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 628 kalorii, 7G białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz Sriracha, olej canolan, kalafior, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kalafior Buffalo, Kalafior Buffalo, oraz Pieczony Kalafior Buffalo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odciąć koniec łodygi od kalafiora, aby głowa była płaska i umieścić ją na dużej blasze do pieczenia. Rozetrzyj 2 łyżki oleju rzepakowego na całym kalafiorze, doprawić do smaku solą i pieprzem i piecz, aż Na Zewnątrz zacznie brązowieć, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KalafiorKalafior
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Przełożyć kalafior na deskę do krojenia i ostudzić. Gdy kalafior jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokroić lub rozbić go na małe różyczki. Zrób to z wyprzedzeniem: kalafior można prażyć, chłodzić i pokroić na różyczki kilka godzin wcześniej. Przykryj różyczki i przechowuj je w lodówce, aż będą gotowe do użycia. Może być konieczne, aby smażyć je nieco dłużej, jeśli w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
W średnim rondlu na umiarkowanym ogniu, doprowadzić ostry sos i Sriracha do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, a następnie powoli ubijać w maśle, aż w pełni włączone, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SrirachaSriracha
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wyjąć z ognia i ostudzić. DO AHEAD: SOS Buffalo można przygotować, schłodzić i przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce, do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BuffaloSOS Buffalo
6
W dużej, głębokiej patelni na umiarkowanym ogniu rozgrzej pozostałą 1 łyżeczkę oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać różyczki kalafiora, doprawić do smaku solą i pieprzem, i smażyć aż do ogrzania przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
Dodać tyle sosu Buffalo płaszcz kalafior i kontynuować sautéing aż zarówno kalafior i sos są gorące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BuffaloSOS Buffalo
KalafiorKalafior
SOSSOS
9
Kalafior przełożyć na talerz i udekorować pokruszonym serem pleśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
KalafiorKalafior
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn