Kaczka Confit z Ragout Pora ziemniaczanego może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 681 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.03 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, grzybów cremini, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć śliwki, można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka ze śliwkami, cynamonem i imbirem jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Spróbuj Confit z kaczki z herbowanymi plackami ziemniaczanymi, Placki ziemniaczane z kaczką Confit i buraczkami z czerwonej kapusty, oraz Kaczka Confit dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrojone pory umyć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por
2
Usuń mięso kaczki (ze skórą) z kości w dużych kawałkach, zachowując mięso i kości osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
Mięso
3
Suszone śliwki i Armagnac dusić w małym rondlu, aż Armagnac zostanie wchłonięty, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Armagnac
śliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Ciepło Wykonane tłuszczu kaczki w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się połyskuje, następnie gotować grzyby z 1/4 łyżeczka soli i 1/8 łyżeczka pieprzu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, 4 do 5 protokół.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, aż się połyska, następnie gotować pory z 1/4 łyżeczka soli i 1/8 łyżeczka pieprzu, mieszając raz lub dwa razy, aż zacznie mięknąć i brązowy na brzegach, o 6 protokół.
Przynieś wino, liść laurowy, tymianek, goździki i skórki do wrzenia na patelni, skrobanie się wszelkie brązowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Goździki
Tymianek
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodaj zarezerwowane Kości, następnie bulion i 1 szklanka wody i gotować na wolnym ogniu, pokryte, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Woda
10
Dodaj ziemniaki, pory i grzyby (z dowolnymi sokami) i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Ziemniak
Por
11
Dodaj śliwki (z dowolnymi sokami), pozostałą szklankę wody, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotuj na wolnym ogniu, przykryte, aż ziemniaki będą miękkie i płyn lekko zgęstnieje, około 5 minut. (Jeśli płyn nie zgęstniał, zdejmij pokrywkę i zagotuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Pieprz
śliwki
Woda
Sól
12
Tymczasem, gotować mięso z kaczki, skóra strona w dół, pokryte, w dużej ciężkiej patelni nonstick na średnim ogniu, aż skóra jest dobrze rumiane i chrupiące i mięso jest ogrzewany przez, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
13
Kości i liść laurowy wyrzucić z ragout, następnie doprawić solą i pieprzem i podawać posypane kaczką confit.