Kacze ciasto jajeczne z rozmarynem

Kacze ciasto jajeczne z rozmarynem
Kacze ciasto jajeczne z rozmarynem to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 738 kalorii, 15g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 158 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka cukru, tłuszczu z kaczki, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez feeds.epicurious.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kacze ciasto jajeczne z rozmarynem, Kaczka rozmarynowa z morelami, oraz Kaczka z suszonymi wiśniami i rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Posmaruj 9-calową patelnię bochenkową masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Jajka z kaczki rozbijamy do dużej miski, dodajemy cukier i ubijamy trzepaczką, aż będą dobrze połączone i lekko spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jaja KaczeJaja Kacze
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Skropić olejem i tłuszczem kaczki mieszając mieszaninę. Gdy tłuszcz jest dobrze wkomponowany w mieszaninę, posypać rozmaryn na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
W drugiej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Za pomocą trzepaczki wymieszać mąkę z mieszaniną tłuszczu jajecznego do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec przez 50 minut. Włóż wykałaczkę do środka ciasta, a jeśli wyjdzie czysty, ciasto jest gotowe. Jeśli nie, piec przez kolejne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Niech ciasto ostygnie na patelni na stojaku chłodzącym przez 5 minut, a następnie przekręć na stojaku. Pokroić i zjeść na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wydrukowano za zgodą Duck, Duck, Goose: Recipes and Techniques for Cooking Duck and Geese, both Wild and Domesticated by Hank Shaw. Copyright © 2013 by Hank Shaw; photographs copyright © 2013 by Holly A. Heyser. Wydany przez Ten Speed Press, imprint The Crown Publishing Group, oddział Random House, Inc.Hank Shaw jest autorem książki Hunt, Gather, Cook i bloga Hunter Angler Gardener Cook, która zdobyła nagrodę Jamesa Bearda dla najlepszego bloga w 2013 roku oraz Nagrodę IACP Best Food Blog award w 2010 i 2011 roku
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
8
Shaw pojawił się na Travel Channel ' s Bizarre Foods, a jego prace pojawiły się w Food & Wine, Organic Gardening, Field & Stream i The Art of Eating, a także w magazynach myśliwskich i konserwatorskich, takich jak Delta Waterfowl, California Waterfowl Magazine i Pheasants Forever. Mieszka w Sacramento w Kalifornii. Dowiedz się więcej na www.honest-food.net.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn