Kaboby warzywne z meksykańskim sosem serowym
Przepis warzywa Kabobs z meksykańskim sosem serowym jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 439 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pomidory koktajlowe, wodę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kaboby Warzywne Tofu Z Sosem Musztardowym, Grillowany stek z pieczarkami w sosie z sera pleśniowego, oraz Łatwy Kurczak Cordon Bleu Kabobs z sosem do zanurzania ser szwajcarski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy.
Umieść ziemniaki i wodę w 2-ćwiartkowej zapiekance z mikrofali. Przykryć i kuchenka mikrofalowa na wysoki 3 do 6 minut lub do częściowo gotowane; odcedzić.
Nawlecz ziemniaki, cukinię, grzyby i pomidory na przemian na każdym z sześciu 15-calowych metalowych szaszłyków, pozostawiając miejsce między każdym kawałkiem.
Warzywa posmarować olejem.
Przykryć i grill kabobs 4 do 6 cali od średniego ciepła około 15 minut, szczotkowanie raz olejem, aż cukinia będzie chrupiąca-delikatna.
Podczas grillowania kabobs, podgrzać sos serowy zgodnie z zaleceniami na słoiku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.