Just Delish Veggie Kabobs
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 377 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 27% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, musztardę dijon, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Veggie Kabobs na kuskusie, Pork ' N ' Veggie Kabobs, oraz Polędwiczka Veggie Kabobs podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w koszyku na parze; umieść w dużym rondlu ponad 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i parować przez 7-9 minut lub tylko do miękkości. Super.
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz sok jabłkowy, ocet, bazylię, musztardę, miód, sos sojowy, olej, czosnek i pieprz.
Dodać pieczarki, czerwoną paprykę, cukinię i ugotowane ziemniaki. Uszczelnij worek i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Odcedzić i zapas marynaty. Na czterech metalowych lub nasączonych drewnianych szaszłykach naprzemiennie nitkuj warzywa. Używając długo trzymanych szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem kuchennym i lekko pokryj stojak na grill.
Grill kabobs, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 in. od ognia przez 10-15 minut, obracając i fastrygując od czasu do czasu zarezerwowaną marynatą.