Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Jungle Jeff ' s Scallop Seviche może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 138 kalorii, 19g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać kardamon w proszku, papryka, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć kardamon w proszku można śledzić to danie główne z Mus kardamonowo-jogurtowy z morelami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Podobne przepisy to Przegrzebek Seviche, Przegrzebek - Papaja Seviche, oraz Przegrzebek Seviche Z Daikonem.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w dużej misce. Upewnij się, że przegrzebki są całkowicie pokryte marynatą. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny przed podaniem (ale nie więcej niż 10 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podawać z pokrojonym awokado i chlebem tostowym lub krakersami.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest La Crema Russian River Chardonnay. Ma 4.1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.