Jumbo Puszyste Muffiny Orzechowo-Jabłkowe
Jumbo Fluffy Walnut Apple Muffins to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Muffinki Jumbo Banan Orzech, Puszyste Naleśniki Jabłko Orzech, oraz Jabłko kawa ciasto Jumbo muffiny.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Warstwa wierzchnia i wnętrze patelni jumbo muffin z natryskiem do gotowania lub linia z papierami do muffinów.
W dużej misce, śmietana razem 1/2 szklanki masła, 1 1/4 szklanki cukru, wanilia, i sól, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajkach, jeden na raz.
Wymieszać 1 3/4 szklanki mąki, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki cynamonu. Mieszaj mieszankę mąki na przemian z mlekiem, mieszając tylko do momentu włączenia. Złożyć w jabłka i orzechy włoskie. Miarka do kubków muffin wypełnić 3/4 pełne. Blaty lekko posypać kruszonką cynamonową.
Aby kruszonka Cynamonowa: w małej miseczce połączyć 1/4 szklanki białego cukru, 1/2 łyżeczki cynamonu, 3 łyżki mąki uniwersalnej i 2 łyżki masła w kostkach.
Wymieszać za pomocą blendera do ciast lub dwóch noży do masła. Polewa z kruszonki powinna przypominać mały groszek.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub aż blaty są złotobrązowe, a wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta. Jeśli brązowieją się zbyt szybko, przykryj folią aluminiową.
Wyjąć z patelni i schłodzić na stojaku z drutu.