Jubileusz wiśni Pauli

Jubileusz wiśni Pauli
Jubileusz wiśni Pauli może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten hor d ' oeuvre ma 268 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Za $1.01 za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 52 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga brandy, masła, wiśni i skrobi kukurydzianej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Jubileusz wiśni Pauli, Jubileusz Wiśni, oraz Jubileusz Wiśni dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Odcedź wiśnie, rezerwując cały sok. Rozpuść masło na patelni do smażenia. Dodaj skrobię kukurydzianą i cukier, aż będą gładkie. Stopniowo dodawaj zarezerwowany sok wiśniowy. Mieszanina zgęstnieje. Gdy się zagotuje, wlej brandy i wyłącz ogień. Zapal brandy na patelni lżejszą lub długą zapałką. Gdy płomień zgaśnie, dodaj wiśnie i podawaj na lodach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
LodyLody
CzereśnieCzereśnie
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
MasłoMasło
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Świetlna butelka Dom Perignon Vintage z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 279 dolarów za butelkę.
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn