John Besh ' s Mussel & Swiss Chard Soup Recipe

John Besh ' s Mussel & Swiss Chard Soup Recipe to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 17g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, rosół z kurczaka, chard szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj John Besh ' s Choucroute garnie Recipe, Crockpot Swiss Chard Zupa Przepis, oraz John Besh ' s Louisiana Speckled Trout Amandine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłucz i szoruj małże pod zimną bieżącą wodą i usuń je, ściągając zwisające nici. Wszelkie popękane małże należy wyrzucić.
Rozgrzać olej w dużym garnku o dużym dnie na średnim ogniu.
Dodać pory i czosnek i gotować do miękkości, o 5 protokół. Podgrzać garnek białym winem i bulionem z kurczaka i doprowadzić do wrzenia.
Dodać tymianek i małże, doprawić solą i pieprzem. Przykryj i paruj, aż się otworzą, około 2 minut.Za pomocą łyżki z rowkiem przenieś małże do miski.
Dodaj boćwina do garnka i przynieś zupę na wolnym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 5 minut. Gdy będziesz gotowy do podania, Wrzuć małże z powrotem do garnka i podgrzej zupę.Wypróbuj te przepisy na zupy na Food Republic: Crookneck Squash i zupa kukurydziana z Humboldt Fog Recipe
Rustykalny Toskański Przepis Na Zupę Z Fasoli I Kiełbasy
Przepis na zupę czosnkową Jamesa Bearda
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.