John Besh ' s Mussel & Swiss Chard Soup Recipe

John Besh ' s Mussel & Swiss Chard Soup Recipe
John Besh ' s Mussel & Swiss Chard Soup Recipe to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 17g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, rosół z kurczaka, chard szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj John Besh ' s Choucroute garnie Recipe, Crockpot Swiss Chard Zupa Przepis, oraz John Besh ' s Louisiana Speckled Trout Amandine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłucz i szoruj małże pod zimną bieżącą wodą i usuń je, ściągając zwisające nici. Wszelkie popękane małże należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
2
Rozgrzać olej w dużym garnku o dużym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać pory i czosnek i gotować do miękkości, o 5 protokół. Podgrzać garnek białym winem i bulionem z kurczaka i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodać tymianek i małże, doprawić solą i pieprzem. Przykryj i paruj, aż się otworzą, około 2 minut.Za pomocą łyżki z rowkiem przenieś małże do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodaj boćwina do garnka i przynieś zupę na wolnym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 5 minut. Gdy będziesz gotowy do podania, Wrzuć małże z powrotem do garnka i podgrzej zupę.Wypróbuj te przepisy na zupy na Food Republic: Crookneck Squash i zupa kukurydziana z Humboldt Fog Recipe
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Rustykalny Toskański Przepis Na Zupę Z Fasoli I Kiełbasy
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
7
Przepis na zupę czosnkową Jamesa Bearda
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn