Jimmy the Saint ' S Sausage and Pepper Sauce

Jimmy the Saint ' S Sausage and Pepper Sauce
Kiełbasa i sos pieprzowy Jimmy ' ego Świętego to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 789 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, kiełbasa, pieprz cayenne i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Spróbuj Stek Z Saint Louis Pepper, Jimmy Dean Farsz Do Kiełbas, oraz Jimmy Dean Sausage Cheese Balls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmażyć czosnek, cebulę i pieczoną paprykę w 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż cebula zmieni kolor na złoty. Wymieszać ze świeżą bazylią i dobrze zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj zmielony czarny pieprz, zmielony biały pieprz, zmielony czerwony pieprz, zmielona szałwia, cebula w proszku, zmielona szałwia, cebula w proszku, suszona pietruszka, suszone oregano i sól. Mieszać aż do dobrze wymieszane. W razie potrzeby dodaj MSG. Wymieszaj posiekane włoskie pomidory i obie puszki pasty pomidorowej. Przykryć i dusić na średnim ogniu, aż pasta skroplona.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Mielony Biały PieprzMielony Biały Pieprz
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Włoski PomidorWłoski Pomidor
Suszone OreganoSuszone Oregano
Pietruszka SuszonaPietruszka Suszona
RamięRamię
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Szałwia MielonaSzałwia Mielona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
MsgMsg
3
Po upłynnieniu sosu dodaj liść laurowy, nasiona kopru włoskiego, suszony szczypiorek, kostkę bulionu i ,w razie potrzeby, filety anchois i wermut. Przykryć i niech gotować na wolnym ogniu przez 30 protokół. Mieszaj od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Suszony SzczypiorekSuszony Szczypiorek
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
WermutWermut
4
Na oddzielnej patelni przygotuj kiełbasę lekko brązowiejąc w 2 łyżkach oliwy z oliwek. Używając średniego ciepła, przykryć i niech gotować przez 15 protokół. Po zakończeniu gotowania usuń kiełbasę z patelni i pokrój na 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj do garnka z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Przykryć sosem i dusić przez dodatkowe 15 minut. Od czasu do czasu wymieszać i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn