Jicama Slaw
Jicama Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka octu ryżowego, sok z limonki, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jicama Slaw, Jicama Slaw, oraz Jicama Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce umieścić jicamę, kapustę i marchew.
Wymieszać sok z limonki, ocet, proszek ancho, miód i olej w średniej misce i doprawić solą i pieprzem.
Wlać mieszaninę wapna na mieszaninę jicama i wrzucić do herbu dobrze, złożyć w kolendry.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed podaniem.