Jicama Sałatka Grejpfrutowa
Sałatka grejpfrutowa jicama to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 106 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka różowego grejpfruta, cebula, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Grejpfrut & Jicama, Grejpfrutowa Sałatka Jicama Z Pistacjami, oraz Sałatka Z Grejpfruta, Jicamy I Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć i wyrzucić skórę i wszelkie twarde włókna.
Pokrój jicamę w pałeczki o długości od 2 do 3 cali.
Plastry cebuli opłukać zimną wodą i odsączyć.
Nożem odciąć i wyrzucić skórkę grejpfruta i membranę. Na szerokiej misce do serwowania, przeciąć między wewnętrznymi membranami grejpfruta i podnieść segmenty owoców. Włóż owoce do miski. Wyciśnij pozostałą membranę nad miską, aby zebrać sok.
Odsączyć segmenty grejpfruta; zaoszczędzić 1/2 szklanki soku i zachować resztę do picia.
Połącz 1/2 szklanki soku z octem, bazylią, czosnkiem i 1/4 łyżeczki soli; wróć do grejpfruta.
Dodać jicama, rzodkiewki i cebulę i wymieszać.
Obrać, dół i cienko pokroić awokado na sałatkę jicama. Delikatnie wymieszać i dodać sól i pieprz do smaku.