Jeżyna Pawłowska
Jeżyna Pawłowska jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako deser w rozsądnej cenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Mieszanka punnets jeżyny, ocet, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 27%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Brzoskwinia Jeżyna Pawłów, Pawłów, oraz Czerwono-Pomarańczowe Pawły.