Jeżyna-Jogurt Cytrynowy Drobiazg
Przepis Jeżyna-cytryna jogurt drobiazg jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś Angel food cake, bitą polewę, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Gingerbread & Lemon Curd Trifle W / BlackBerry Sauce, Mrożony Kefir cytrynowy (jogurt) z jeżyn, oraz Jeżyna-brzoskwiniowy drobiazg dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj jogurt cytrynowy bezowy z 1 szklanką ubitej polewy. W innej średniej misce wymieszać jogurt jeżynowy z pozostałą 1 szklanką ubitej polewy; odstawić.
W 2-do 3-quart trifle miski lub miski z przezroczystego szkła, ułóż połowę kostek ciasta. Na wierzchu 2 szklanki jeżyn. Wierzch z mieszanki jogurtu jeżyn. Ułóż pozostałe kostki ciasta na jogurcie. Na wierzchu pozostałe jeżyny. Łyżka mieszanki jogurtu cytrynowego nad jagodami.
Posypać skórką z cytryny. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Przykryć i schłodzić wszelkie pozostałe drobiazgi.