Jesienny Przyprawiony Chleb Z Dyni
Jesień przyprawione dyni chleb może być tylko chleb szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. 81 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Jesienna Dynia maślana z Pom-pecan Streusel, Jesienna Dynia Piżmowa I Boczek Frittata, oraz Jesienna Sałatka warstwowa z dyni i komosą ryżową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
Ubij cukier i skracaj razem w misce, aż będzie puszysty. Wymieszać dyni, jajka i wodę do mieszaniny cukru.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól, cynamon i goździki w innej misce; wymieszać z mieszaniną cukru.
Dodaj orzechy i rodzynki; mieszać, aż ciasto jest po prostu mieszane.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni bochenkowych.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny. Schłodzić w patelniach przez 15 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.