Jesienne Zaciery Warzywne
Jesienne Zaciery warzywne to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól, złote ziemniaki yukon, pasternak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jesienny Makaron Warzywny, Jesienna Ragout Warzywna, oraz Jesienna Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piecu połącz ziemniaki, pasternak, korzenie selera, bulion i 2 łyżeczki soli.
Dodać wodę do przykrycia warzyw. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować, pod przykryciem, przez 15-20 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś warzywa do dużej miski; rezerwy płynu do gotowania. Masuj warzywa, stopniowo dodając mleko, czosnek w proszku, pieprz, pozostałą sól i wystarczającą ilość zarezerwowanego płynu do gotowania, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.