Jesienna pieczeń garnkowa

Jesienna pieczeń garnkowa
Jesienna pieczeń garnkowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 6 porcji. Jedna porcja zawiera 608 kalorii , 49 g białka i 29 g tłuszczu . Za 3,68 USD za porcję ten przepis pokrywa 41% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka bulionu wołowego, dodatkowego bulionu wołowego, cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut . Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 72% . Wypróbuj jesienną pieczeń garnkową , jesienną pieczeń garnkową i błyskawiczną pieczeń garnkową (pieczeń garnkowa w szybkowarze) + WIDEO z podobnymi przepisami.

Instrukcje

1
Przekrój pieczeń na pół; posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Na dużej patelni zrumienić mięso na oleju ze wszystkich stron; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieś do 5-kwartowego. powolna kuchenka. Na wierzch połóż słodkie ziemniaki, pasternak, cebulę, suszone pomidory, czosnek, tymianek, liście laurowe oraz pozostałą sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Połącz bulion i wino; polej warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso i warzywa będą miękkie. Odtłuszcz tłuszcz. Wyrzuć liście laurowe. W razie potrzeby zagęść soki powstałe podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn