Jedz Za Osiem Dolców: Marokańska Zupa Z Czerwonej Soczewicy
Jeść za osiem dolców: Marokańska zupa z czerwonej soczewicy jest bezglutenowe i wegańskie zupa. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 285 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pastę pomidorową, liście kolendry, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Marokańska Zupa Z Soczewicy, oraz Marokańska Zupa Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku lub ciężkim rondlu z pokrywką na średnim ogniu, aż do połysku.
Podsmażyć cebulę i marchewkę, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 5 protokół.
Dodaj czosnek, kminek, mielony imbir i sól i nadal smażyć, aż bardzo pachnące, o 2 protokół.
Dodaj soczewicę, pastę pomidorową i bulion.
Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie gotować, częściowo przykryte, aż soczewica będą miękkie, o 20 protokół. Wymieszać pół kolendry i sok z cytryny. Smak przypraw.
Łyżka zupy do miski, i udekorować pozostałą kolendrę.
Podawać z chrupiącym chlebem.