Jedz za 8 dolców: Sałatka z Farro i kalafiorem z porzeczkami

Jedz za 8 dolców: Sałatka z Farro i kalafiorem z porzeczkami
Jedz za osiem dolców: Farro i sałatka z kalafiora z porzeczkami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka zebranych liści tymianku, sól koszerna, farro i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Jedz za 8 dolców: Sałatka Farro, Curry Sałatka z kalafiora z porzeczkami i orzeszkami pinii, oraz Farro I Sałatka Z Pieczonego Kalafiora dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić farro w średniej misce i przykryć zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odstawić na 25 minut.
4
Odcedzić i dodać farro i ½ łyżeczki soli do średniego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż ziarno będzie miękkie i ciecz jest głównie wchłaniany, o 25 protokół. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować, stale mieszając, aż większość pozostałej cieczy odparuje, 2 do 5 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Tymczasem, wrzucić różyczki kalafiora w średniej misce do mieszania z 2 łyżki oliwy z oliwek ½ łyżeczki soli. Skręcić na pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia i pieczenia, aż rumiane i chrupiące, mieszając raz w środku, 20-30 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
7
Dodać kalafior do farro wraz z octem, porzeczki, i cukier. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
PorzeczkiPorzeczki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
FarroFarro
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn