Jedwabista zupa z dyni i korzenia selera

Jedwabista zupa z dyni i korzenia selera
Silky Squash i zupa z korzenia selera jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta zupa ma 188 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól i pieprz, korzeń selera, kabocha squash-obrane, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jedwabista Zupa Z Pora I Korzenia Selera, Pieczona Kabocha Squash I Zupa Z Korzenia Selera Z Syropem Klonowym I, oraz Zapiekanka Z Dyni I Korzenia Selera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym ciężkim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż złoty kolor brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać squash, korzeń selera i szalotki i gotować, aż lekko rumiane na brzegach, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Dodaj bulion warzywny, gałkę muszkatołową i obfite szczypty soli i pieprzu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego, przykryć częściowo i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5
Pracując partiami, puree zupę w blenderze lub robocie kuchennym. Doprawić solą i pieprzem i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn