Jedwabista zupa z dyni i korzenia selera
Silky Squash i zupa z korzenia selera jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta zupa ma 188 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól i pieprz, korzeń selera, kabocha squash-obrane, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jedwabista Zupa Z Pora I Korzenia Selera, Pieczona Kabocha Squash I Zupa Z Korzenia Selera Z Syropem Klonowym I, oraz Zapiekanka Z Dyni I Korzenia Selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym ciężkim rondlu.
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż złoty kolor brązowy.
Dodać squash, korzeń selera i szalotki i gotować, aż lekko rumiane na brzegach, o 5 protokół.
Dodaj bulion warzywny, gałkę muszkatołową i obfite szczypty soli i pieprzu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego, przykryć częściowo i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 30 protokół.
Pracując partiami, puree zupę w blenderze lub robocie kuchennym. Doprawić solą i pieprzem i podawać na gorąco.