Jedwabista Tarta Czekoladowa
Jedwabista tarta czekoladowa wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 3G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 84 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wstępnie upieczoną skorupę ciasta, żółtko jajka, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jedwabista tarta parfait z wątróbki drobiowej, Jedwabne Ciasto Czekoladowe, oraz No bake silky chocolate pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu, doprowadzić śmietanę na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia i dodać czekoladę. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Odstawić 5 minut. Wymieszać żółtko aż do całkowitego połączenia.
Wlać do skorupy ciasta i piec, aż środek tarty dopiero zacznie jędrny, około 25 minut.
Ostudzić do temperatury pokojowej.