Jedna garnkowa zapiekanka z tuńczykiem to pescatarian przepis z 8 porcjami. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 22g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mleko, tuńczyk, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Garnek Wołowy Enchilada Zapiekanka, Boczek Cheeseburger Crock Pot Tater Tot Zapiekanka, oraz Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Makaron gotować we wrzącej wodzie aż do al dente, dodając groszek na Ostatnie 3 minuty gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Roztopić masło w tym samym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać zupę grzybową, tuńczyk, mleko, i ser Cheddar. Mieszaj, aż ser się stopi, a mieszanina jest gładka. Wymieszać z makaronem i groszkiem aż do równomiernego pokrycia.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Raymond R Collection Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.