Jasne.Galaretka masło bananowe

Jasne.Galaretka masło bananowe
Jasne.Galaretka masło bananowe jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 5392 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $14.4 za porcję. Udać się do sklepu i odebrać produce protector, sok z cytryny, sure-galaretki owoców pektyny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jasne.Dżem truskawkowy bananowy, Jasne.Masło jabłkowe JELL, oraz JELL - O Chocolate-Peanut Butter Parfaits dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś kanister z wrzącą wodą, do połowy pełny z wodą, aby gotować na wolnym ogniu. Słoiki i opaski należy myć w gorącej wodzie z mydłem; spłukać ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Zalać wrzącą wodą płaskimi pokrywkami w rondlu z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Odstawić w gorącej wodzie do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Dobrze spuścić przed napełnieniem.
5
Dokładnie rozgnieść banany. Zmierz dokładnie 4 szklanki przygotowanych owoców w 6-lub 8-quart rondel. Wymieszaj sok z cytryny i owoc protector do przygotowanych owoców w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Pektynę wymieszać z owocami w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
W razie potrzeby dodaj masło, aby zmniejszyć pienienie. Doprowadzić mieszaninę do pełnego wrzenia (wrzenia, które nie przestaje bulgotać po wymieszaniu) na dużym ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
8
Wymieszaj szybko cały cukier. Powróć do pełnego wrzenia i gotuj dokładnie 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
9
Zdjąć z ognia. Odtłuść każdą piankę metalową łyżką.
10
Kadzi szybko do przygotowanych słoików, napełniając w granicach 1/4 cala blatów. Wytrzyj felgi słoików i nici. Pokrywa z dwuczęściowymi pokrywkami. Mocno przykręć opaski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
11
Słoiki umieścić na podwyższonym stojaku w puszkach. Dolna półka w puszkach. Woda musi pokrywać słoiki o 1 do 2 cali; w razie potrzeby dodać wrzącą wodę. Przykryć; doprowadzić wodę do delikatnego wrzenia. Proces 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
12
Wyjąć słoiki i umieścić pionowo na ręczniku do całkowitego ostygnięcia. Po wystygnięciu słoików sprawdzić uszczelki, naciskając palcem środek pokrywy. (Jeśli pokrywa sprężyny z powrotem, pokrywa nie jest uszczelniona i konieczne jest chłodzenie.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia12
Magazyn