Jarmuż z orzechami Panfrydowymi
Jarmuż z orzechami Panfrydowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 8 i koszty 1,09 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, jarmuż, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jarmuż Z Orzechami Włoskimi I Żurawiną, Makaron z jarmużu z orzechami włoskimi i parmezanem, oraz Zupa Z Soczewicy Z Jarmużem I Orzechami Włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jarmuż rozdrzeć na duże kawałki, a następnie gotować w dużym garnku z dobrze osolonej wrzącej wody, odkryte, do miękkości, o 6 protokół.
Odcedzić jarmuż, a gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, wycisnąć nadmiar płynu.
Gotować orzechy włoskie w oleju w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż blady złoty, o 5 protokół. Mieszać w czosnku i gotować, mieszając, aż bardzo pachnące, o 1 minutę.
Dodać jarmuż i sól i pieprz do smaku i gotować, podrzucając, aż do ogrzania.
Jarmuż podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Jarmuż można gotować (a nadmiar płynu wycisnąć) 1 dzień wcześniej i schłodzić. Podgrzać przed podaniem.