Japanese Style Pork BBQ-wieprzowina Yakiniku

Japanese Style Pork BBQ-wieprzowina Yakiniku
Przepis Japoński Styl wieprzowina BBQ-wieprzowina Yakiniku jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Na $3.25 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz miso, schab, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grill w stylu Memphis: kanapka z wędzoną wieprzowiną w połączeniu z niezagospodarowanym Cabernet Sauvignon, Chrupiąca Wieprzowina Po Japońsku, oraz Yakiniku (Japońskie grillowane mięso lub grill) dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia38
Magazyn