Jamajskie Piersi Kurczaka Jerk

Jamajskie Piersi Kurczaka Jerk
Przepis jamajski Jerk piersi kurczaka może zaspokoić swoje pragnienie Ameryki Środkowej w około 1 godzina i 25 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 25 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz brązowy cukier, env. sezon dressing mix, olej, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Jamaican Jerk Chicken, Jamaican Jerk Chicken, oraz Jamaican Jerk Chicken dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kurczaka i ryżu, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
RyżRyż
2
Wlać kurczaka w płytkim naczyniu; obrócić, aby równomiernie pokryć obie strony każdej piersi. Przechowywać w lodówce 1 godzinę marynować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
3
Rozgrzej nasmarowany grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć kurczaka z marynaty; wyrzucić marynatę. Kurczak z grilla 6-8 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (165F).
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn